עו"ד רבקי דב"ש, יועצת ומרצה בתחום השקיפות, הממשלה והחברה, היא בין מייסדות העמותה "פרטיות ישראל". את ניסיונה המקצועי והניהולי צברה דב"ש במשרד המשפטים בו עבדה במגוון תפקידים, ובכללם כעשור בתפקידי ניהול בכירים ובפורום ההנהלה של המשרד. בין תפקידיה: ראש היחידה הממשלתית לחופש המידע (אותה הקימה), ראש הרשות להגנת הפרטיות (בפועל), מנהלת מחלקת רישוי ופיקוח ברשות להגנת הפרטיות ורפרנטית במחלקת הייעוץ והחקיקה בתחומי הגנת הפרטיות, חופש המידע, האזנת סתר וארכיונים.
במסגרת תפקידיה הציבוריים הובילה דב"ש, בין היתר, את המיזם המשותף בנושא הנגשת זכויות, הקימה וריכזה את הצוות לבחינת חקיקה בתחום הגנת הפרטיות במאגרי מידע. כמו כן היתה דב"ש חברה, במטה הממשל הפתוח, בצוות לבחינת יישומים ביומטריים, בצוות לבחינת פרסום מידע של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.
רבקי מועסקת במכון במשרה חלקית, ועוסקת בסוגיות של פרטיות והגנת מידע אישי בזירה הישראלית והבינ"ל.
ג'ולס פולונצקיג'ולס פולונצקי משמש כמנכ"ל הפורום לעתיד הפרטיות, ארגון ללא מטרות רווח המבוסס בוושינגטון בירת ארה״ב המשמש זרז למנהיגות ומחקר בתחומי הגנת הפרטיות, וקידום שימוש אתי במידע לתמיכה בטכנולוגיות מתפתחות. הפורום נתמך על ידי קציני הפרטיות הראשיים של למעלה מ- 200 חברות מובילות, כמו גם קרנות מחקר ובהן הקרן הלאומית למדע בארה"ב, וכן על ידי ועדה מייעצת המורכבת מאנשי אקדמיה ומשפטנים מובילים במדינה. הפרויקטים הנוכחיים של FPF מתמקדים בחקיקת הגנת הפרטיות ברחבי העולם, אתיקה בבינה מלאכותית, אדטק, בריאות דיגיטלית, ערים חכמות, מכוניות מחוברות ופרטיות תלמידים.
עומר טנאעומר טנא הוא סגן נשיא למחקר וחינוך באיגוד הבינלאומי של אנשי המקצוע בתחום הפרטיות. הוא חוקר שותף במרכז סטנפורד לאינטרנט וחברה ועמית בכיר בפורום לעתיד הפרטיות. הוא פרופסור חבר בבית הספר למשפטים במכללה למנהל (בחופשה). יחד עם ג׳ולס פולונצקי הוא הקים את המכון הישראלי למדיניות טכנולוגיה.
לימור שמרלינג מגזניקלימור שמרלינג מגזניק היא מנהלת המכון הישראלי למדיניות טכנולוגיה היוצאת (2018-2022). בתפקיד זה, לימור הובילה את סדר היום של המכון וכינסה קובעי מדיניות, רגולטורים, אנשי אקדמיה, נציגי חברה אזרחית ומנהיגים עסקיים לדיונים בנושא חדשנות, זכויות אדם, אתיקה והשגת יעדים כלכליים וחברתיים בנושאים כגון בינה מלאכותית ולמידת מכונה, משילות מידע, הגנת הפרטיות, הגנת סייבר, בריאות דיגיטלית, ממשל זמין, פינטק, ערים חכמות ותחבורה חכמה. היא חברה בקבוצת המומחים של OECD לניהול מידע אישי ויזמה את הקמת ה- Privacy Tech Alliance.
לימור הגיעה למכון לאחר עשור בשירות הרשות להגנת הפרטיות של ישראל, כמנהלת מחלקת קשרי ציבור וממשל וכמנהלת מחלקת רישוי ופיקוח. היא הייתה אחראית לאכיפה מנהלית של חוק הגנת הפרטיות על כל הגופים הפרטיים והגופים הציבוריים בישראל ועל אכיפת חוק חתימה אלקטרונית וחוק נתוני אשראי. היא גם ייצגה את הרשות בשיתופי פעולה בינלאומיים ולאומיים באכיפה והעידה בפני ועדות הכנסת. היא לקחה חלק בתהליכי חקיקה מראשיתה ועד לאישורה וביצועה. היא הקימה את הפורום להגנת הפרטיות במנהל הציבורי הישראלי. היא הייתה חברה מייסדת בוועדת מחשוב ענן ממשלתית, משקיפה בוועדת הפיקוח על פרויקט זיהוי חכם וזיהוי ביומטרי, חברה בוועדת החקירה: קידום תחרות במגזר הפיננסי, וחברה בוועדה המייעצת לממונה על נתוני אשראי בבנק ישראל
לפני כן לימור הייתה יועצת ומזכירה משפטית במועצה לשידורי כבלים ולוויין במשרד התקשורת. תפקידיה הקודמים כוללים עיסוק במשפט מסחרי במגזר הפרטי וניהול מכירות וניהול מוצר בתעשיית ההייטק.
לימור הייתה מרצה מן החוץ בפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים ובבית הספר למשפטים של המרכז הבינתחומי הרצליה, והינה דוברת לעתים קרובות בכנסים אקדמיים ועסקיים. לימור תשתתף השנה כמרצה אורחת בבית הספר למדיניות ציבורית באוניברסיטת סנפורד.
לימור בעלת תואר ראשון במשפטים, תואר שני בספרות שהתמקד בנשים ומגדר ותואר שני במשפט ציבורי, כולם מאוניברסיטת תל אביב והיא עורכת דין מוסמכת ובעלת הסמכה למקצוע הפרטיות (CIPP / E, CIPP / US, CIPM)
בשנת 2018 לימור נבחרה על ידי מגזין פורבס כאחת מ- 50 הנשים המובילות בעולם בתחום הטכנולוגיה.
סיון תמירדר' סיון תמיר הינה חוקרת בתחום המשפט הרפואי והביואתיקה, ובמיוחד גנ-אתיקה, אתיקה של טכנולוגיות רבייה, אתיקה של מחקרים קליניים, אתיקה של טכנולוגיות חדשניות ומידע גנטי, ומדיניות בריאות. היא שימשה כרכזת הוועדה העליונה לניסויים רפואיים בבני אדם (מנהלת מדור הלסינקי) במשרד הבריאות, וכחוקרת ביחידה למדיניות גנטית וביואתיקה שבמכון גרטנר לחקר אפידמיולוגיה ומדיניות בריאות (שיבא)
כמו כן, עבדה במשרד המשפטים כממונה על ייעוץ מדיני וקשרי חוץ. דר' תמיר הינה חוקרת בכירה ויועצת מדיניות לשעבר במכון הישראלי למדיניות טכנולוגיה, עמיתת הוראה בפקולטה למשפטים שבאוניברסיטת חיפה וחברה בוועדה המייעצת לביואתיקה של האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים ובוועדת האתיקה של איל"ה. היא בעלת תואר שלישי במשפטים מן האוניברסיטה העברית שבירושלים. עבודת הדוקטורט שלה עסקה בהיבטים משפטיים ואתיים של השבחה גנטית פוסט-נטאלית של ילדים.
מיכל סינימיכל היא מנהלת שיווק דיגיטלי ועוזרת אישית במכון הישראלי למדיניות טכנולוגיה. מיכל בעלת תואר ראשון בלימודי אסלאם ומזרח תיכון ומזרח אסיה מהאוניברסיטה העברית בירושלים; בוגרת התכנית לשיווק דיגיטלי וקידום אתרים ממכללת האקריו ברמת גן, ולמדה בתכנית הסבת אקדמאים להוראה במכללת ליפשיץ לחינוך.
פועלה של מיכל מתפרש על פני מגוון תפקידים בסקטור הטכנולוגי, החברתי והאקדמי הכולל כישורים בשיווק ברשתות החברתיות וניהול תוכן, מרקום, יחסי ציבור וניהול פרויקטים חוצי ארגון.
טרם הגעתה למכון הישראלי למדיניות וטכנולוגיה, מיכל שימשה כאחראית שיווק דיגיטלי ומנהלת תוכן בחברת אינטגרציה מובילה בעולמות ה IT. פועלה מתפרש על פני מגוון תפקידים בתעשיית הקולנוע בישראל לרבות, תפקיד של ראש אגף מחלקת קשרי חוץ בסם שפיגל ביה"ס לקולנוע ולטלוויזיה, במהלכו ניהלה פרוייקטים מיוחדים בארץ ובחו"ל וניהלה את מערך ההפצה של סרטי הבוגרים לפסטיבלי קולנוע בארץ ובעולם.
מיכל כמו כן שימשה בתור רכזת קשרי חוץ במחלקת לקשרי חוץ ופיתוח משאבים בבצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, תפקיד אשר כלל עבודה בצמוד למחלקת הדוברות והאירועים, קשר עם התורמים וגיוס חסויות לתערוכת הגמר השנתית. קודם לכן, מיכל עבדה רכזת תרבות ונציגת הסברה בקונסוליה הישראלית בלוס אנג'לס.
את ילדותה מיכל העבירה בחו"ל במסגרת שליחותו הדיפלומטית של אביה והינה בעלת תעודת IB International Baccalaureate מביה"ס הבינלאומי בתאילנד (NIST). לאחר חזרתה לישראל, מיכל התגייסה לצבא ושירתה כקצינה ביחידת 8200 של חיל המודיעין. מיכל דוברת אנגלית.