דיוויד קאהן

דיוויד קאהן הוא סמנכ"ל הכספים והיועץ המשפטי של Assured Allies סטארט-אפ הפועל מתל אביב ובוסטון המוקדש לשיפור איכות החיים עם התמשכות תוחלת החיים. 

דיוויד עבד במגוון סטארט-אפים. הוא היה סמנכ"ל הכספים והיועץ המשפטי של Vaultive חברה העוסקת באבטחת מידע שנמכרה לחברת סייברארק. הוא היה יועץ משפטי בכיר ב Millennial Media שעסקה בפרסום דיגיטלי ונרכשה ע״י AOL. הוא היה היועץ המשפטי וממונה הפרטיות הראשי ב Jumptap וסייע בגידול החברה להכנסות של יותר מ -100 מיליון דולר והשלמת אקזיט מוצלח. הוא גם היה שותף בקרן OurCrowd המשקיעה הפעילה ביותר בישראל.

לפני כן עבד דייוויד בגבעת הקפיטול בוושינגטון די.סי.   

דיוויד בעל תואר שני במשפטים מאוניברסיטת ייל ותואר ראשון ממכללת קולומביה. הוא יליד ברוקליין ועלה לישראל ב -2010. 

אבישי קליין


אבישי הוא ממונה ההגנה על פרטיות בקבוצת אמדוקס (DPO) ומשמש כגורם המוסמך לפעילותה של אמדוקס ולאסטרטגיה הכוללת שלה בהיבטים אלו. לפני כן עבד אבישי במשרד עורכי הדין הגדול בישראל - הרצוג פוקס ונאמן - כעו"ד בתחום הטכנולוגיה והרגולציה, שם ייעץ לחברות וסטרטאפים בעניינים מסחריים וכן בסוגיות הקשורות לממשק בין הטכנולוגיה והחוק, לרבות ביחס לדיני פרטיות, אבטחת מידע, HIPAA ופרסום מקוון.


אבישי הוא בעל תואר דוקטור במשפטים (מאוניברסיטת בר אילן, רמת גן) בתחום אבטחת סייבר ודיני הפרטיות. כיום הוא משמש, בנוסף לתפקידו באמדוקס, כמרצה למשפט וטכנולוגיה ודיני חוזים במכללה למשפטים ועסקים ברמת גן. כמו כן הוא בעל הסמכת CIPP/E וחבר בלשכת עורכי הדין בישראל.

לאבישי ידע אקדמאי ויישומי רב בכל האמור לרגולציות בינלאומיות בתחומי הפרטיות ואבטחת מידע, לרבות GDPR, וכן ניסיון רב בבניית תוכניות ציות ויישומן, משא ומתן מסחרי עם לקוחות וספקים, ניהול אירועי סייבר, עבודה מול רשויות הגנת מידע וייעוץ משפטי בכל התחומים העסקיים והארגוניים.

הוא נשוי לדיאנה ויש לו ארבעה ילדים.

קנת׳ א. במברגר

קנתי א 'במברגר הוא פרופסור למשפטים בקרן רוזלינד וארתור גילברט באוניברסיטת קליפורניה בברקלי. הוא מנהל שותף בפקולטה במרכז ברקלי למשפט וטכנולוגיה (BCLT) ובמכון ברקלי למשפט עברי וללימודי ישראל, וחבר סגל מרכזי במרכז ברקלי למשפט ועסקים (BCLB) .

פרופ 'במברגר הוא מומחה למדיניות טכנולוגית, רגולציה ממשלתית וציות תאגידי, הן בארצות הברית והן באירופה. בברקלי הוא מלמד משפט מנהלי, התיקון הראשון לחוקה (חופש הדיבור והדת), ציות לפרטיות וסדנת כתיבה במשפט וטכנולוגיה.

על ספרו, Privacy on the Ground: Driving Corporate Behavior in the United States and Europe (MIT Press) זכו במברגר ושותפתו לכתיבה , פרופ' דירדרה מוליגן, מ -, Berkeley I-School בפרס מנהיגות הפרטיות מטעם ה - International Association of Privacy Professionals (IAPP). מחקריו הנוכחיים כוללים מיתון תוכן בפלטפורמה והתנהגויות פרטיות; השימוש הממשלתי במערכות בינה מלאכותית ולמידת מכונה ההבטחה ל - zero-knowledge proofs (ZKP) לחוק, ותרומות הפרטיות של המשפט העברי.

במברגר סיים את לימודיו בבית הספר למשפטים בהרווארד, שם היה נשיא כתב העת Harvard Law Review. לפני שהגיע לביה"ס למשפטים באוניב' ברקלי, הוא התמחה אצל השופטת Amalya L. Kearse בבית המשפט הפדראלי לערעורים ואצל שופט בית המשפט העליון בארה"ב, David H. Souter. כמו כן, שימש כעמית בריסטו (Bristow Fellow) ב - Office of the United States Solicitor General וכעורך דין ויועץ במשרד עו"הד Wilmer Hale ,בוושינגטון DC.

מחוץ לבית הספר למשפטים, פרופ 'במברגר מכהן בוועדות המייעצות של פורום עתיד הפרטיות ובמכון הישראלי, ובמועצת המנהלים של מכון ליאו בק. בין השנים 2017-2020, הוא נבחר לרשימת הבוררים של מחלקת הסחר של ארה"ב בנציבות האירופית, שפותחה כחלק ממסגרת ה - Privacy Shield של האיחוד האירופיוארה"ב.

בישראל, פרופ' במברגר הינו חוקר משפט סייבר במרכז פדרמן לחקר הסייבר באוניברסיטה העברית. בעבר שימש כפרופסור אורח בבית הספר למשפטים באוניברסיטת תל-אביב וכעמית אורח במכון שלום הרטמן בירושלים. פרופ' במברגר הינו חבר מייסד במועצת המכון הישראלי למדיניות טכנולוגיה.

ג'ורדנה קוטלר

ג׳ורדנה קוטלר מכהנת בפייסבוק מאז 2016 כראשת תחום המדיניות בישראל ולאחרונה מונתה גם לראשת הפזורה היהודית.

לפני כן כיהנה כראשת המטה בשגרירות ישראל בוושינגטון, ארה״ב בין השנים 2013-2016. בין השנים 2009-2013 שימשה ג׳ורדנה בתפקיד יועצת של ראש הממשלה לענייני התפוצות וסגנית יועץ בכיר לראש הממשלה. ג׳ורדנה עבדה גם במחלקת האסטרטגיה של קמפיין הליכוד לשנת 2009, ובשנים 2005-2007 שימשה כקצינה בכירה לענייני ציבור בשגרירות ישראל בוושינגטון, ארה״ב.

ג'ורדנה מחזיקה בתואר שני מהאוניברסיטה העברית בירושלים במדעי המדינה, בהתמחות בתקשורת פוליטית. היא זכתה בתואר B.A. מאוניברסיטת ברנדייס בפוליטיקה, מדעי המזרח הקרוב ויהדות ושפה וספרות עברית.

ג׳ורדנה היא ילידת וושינגטון, ארה״ב ועלתה לישראל בשנת 2007. היא נשואה לאדם ויש לה שלושה ילדים.

נועה אלפנט-לופלר

נועה אלפנט-לופלר היא מנהלת מדיניות ציבורית בכירה בגוגל. היא מובילה את עבודות המדיניות הציבורית של גוגל בישראל, כולל יוזמות סביב אינטרנט בטוח יותר, ביטוי חופשי, צמיחה דיגיטלית והכללה. נועה אלפנט-לופלר עוסקת בתחום המדיניות הציבורית כבר 20 שנה. לפני שהצטרפה לגוגל, עבדה אצל רגולטור התקשורת הישראלי כראשת תחום המחקר וראשת מטה. לפני כן עבדה בכנסת והיה לה חלק מרכזי בהקמת מרכז המחקר והמידע של הכנסת.

נועה היא אם לשלוש נערות צעירות. היא נולדה וגדלה בחיפה ומתגוררת בהוד השרון. היא מחזיקה בתואר ראשון במדעי המדינה מאוניברסיטת חיפה ותואר שני בתקשורת פוליטית מאוניברסיטת תל אביב.

ניבה אלקין-קורן

ניבה אלקין-קורן היא פרופסור מן המניין בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב ועמיתת מחקר בכירה במרכז ברקמן-קליין לאינטרנט וחברה באוניברסיטת הרווארד. בשנים 2009-2012 כיהנה כדיקן הפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה. ייסדה את המרכז למשפט וטכנולוגיה, בפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה (ביחד עם פרופ' מיכאל בירנהק), ועמדה בראשו במשך למעלה משני עשורים. בשנים 2017-2019 כהנה גם כראש המרכז לחקר סייבר, משפט ומדיניות באוניברסיטת חיפה. היא מתמחה בקניין הרוחני, דיני מידע וסייבר. מחקריה ופרסומיה עוסקים בקשת רחבה של נושאים הקשורים למשפט וטכנולוגיה, כגון: השלכות משפטיות של בינה מלאכותית וביג דאטה, אסדרה של פלטפורמות דיגיטליות, כלכלת המידע, זכויות יוצרים וזכויות משתמשים, קניין רוחני ומדיניות מחקר ופיתוח, פרטיות ורשתות חברתיות.

פרופסור אלקין-קורן היא בוגרת הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ת"א LL.B, 1989)), בעלת תואר מוסמך במשפטים מאוניברסיטת הרווארד (1991 LL.M,) ובעלת תואר דוקטור למשפטים (S.J.D) מאוניברסיטת סטנפורד (1995). 

היא לימדה כפרופסור אורחת בבתי הספר למשפטים באוניברסיטאות מובילות בעולם, בין היתר אוניברסיטת הרווארד, אוניברסיטת קולומביה, אוניברסיטת ניו יורק, ואוניברסיטת קליפורניה. היא חברה בלשכת עורכי הדין משנת 1990. לצד עבודתה האקדמית היא עוסקת בפעילות ציבורית: בין היתר כיהנה כחברת מועצת הקולנוע, חברה בועדת בקרה ותפוקות של רשות הפטנטים, במועצה הציבורית להגנת הפרטיות ובמועצה האקדמית של המרכז לאתיקה משכנות שאננים. היא מכהנת בהנהלת שורה ארוכה של ארגוני מחקר מובילים בתחום של משפט וטכנולוגיה בחו"ל, בין היתר יושבת ראש המועצה המדעית המייעצת של מכון אלכסנדר וון הומבולדט לחקר האינטרנט והחברה בברלין (HIIG); חברת הועד המנהל של הארגון הבינלאומי למחקר והוראה בקניין רוחני (ATRIP) ; חברת המועצה האקדמית MIPLC במכון מקס פלנק לחקר חדשנות ותחרות שבמינכן גרמניה, וחברת המועצה המייעצת של ה - CyberPeace Institute בג'נבה.

יובל פלדמן

יובל פלדמן הוא פרופסור מן המנין בפקולטה למשפטים באוניברסיטת בר-אילן ומחזיק הקתדרה על שם מורי לזרוף. לפרופ' פלדמן PhD- University מאוניבסיטת ברקלי ב 2004 לאחר שקיבל תארים ראשונים במשפטים ובפסיכולוגיה מבר-אילן וההתמחה בבית המשפט העליון. פרופסור פלדמן מלמד דיני עבודה, משפט וכלכלה התנהגותית ושיטות מחקר אמפיריות. תחומי המחקר שלו כוללים ניתוח אמפירי התנהגותי של רגולציה אכיפה וציות , קבלת החלטות אתית, וחקר שחיתות. בין השנים 2011 ל-2013 היה חוקר במעבדת השחיתות ע"ש ספרא באוניברסיטת Harvard. . משנת 2014 פרופסור פלדמן הוא עמית בכיר במכון הישראלי לדמוקרטיה. בשנת 2016 נבחר לאקדמיה הצעירה בישראל. פרופסור פלדמן קיבל מספר מלגות ופרסים, ביניהם- רוטשילד, Fulbright, אלון, אולין, צלטנר לחוקר צעיר (2008) חשין לחוקר הבכיר (2019) ופרס ברונו (2020). הוא קיבל מעל ל-25 מענקי מחקר תחרותיים על מחקריו השונים. בנוסף, פרופסור פלדמן שותף לכתיבה של כ 60 מאמרים בכמה מכתבי העת הבולטים במשפטים, פסיכולוגיה וניהול מחקריו על האופן שבו פסיכולוגיה וכלכלה התנהגותית מעצבים מנגנוני רגולציה, אכיפה וציות הופיעו בספרו : The Law of Good People פורסם ב- Cambridge University Press בשנת 2018.

פלדמן חבר במערכת של כתבי העת Regulation and Governance, Law & policy and European Journal of Law and Economics. והוא בין המייסדים של ComplianceNet רשת גלובלית של חוקרים מדיסיפלינות שונות העוסקים בחקר הציות.

יורם הכהן

Yoram Hacohen is the CEO of the Israeli Internet Association (ISCO-IL) since 2015. Prior to his term at ISOC-IL, Yoram was a senior research fellow at the Institute for National Security Studies (INSS) where he researched  national security aspects of Cyber, Big Data, Technology and Law.

. בשנת 2006 מונה עורך הדין הכהן על ידי ממשלת ישראל להקים ולהוביל את הרשות הישראלית למשפט, טכנולוגיה ומידע, הרשות להגנת המידע בישראל (היום הרשות להגנת הפרטיות). בתפקידו זה שימש מר הכהן כרגולטור הלאומי להגנה על פרטיות מידע אישי, על לשכות שירות נתוני אשראי ועל מנפיקי חתימות אלקטרוניות.

בהנהגתו הפכה הרשות לסמכות הגנת מידע אישי מודרנית הממוקדת בטכנולוגיה, ולמרכז ידע בתחום החוק והטכנולוגיה של הממשל הציבורי בישראל. במהלך כהונתו הכהן הוביל פעולות שונות לאכיפת פרטיות, והשתתף בתהליך הקמת מסגרת אבטחת הסייבר בישראל. כהונתו הסתיימה באפריל 2013.

יורם ייצג את ישראל בפורומים בינלאומיים שונים כראש המשלחת הישראלית לוועדות ICCP ו- WPISP של ה- OECD והוביל תהליך מול הנציבות האירופית אשר הביא להכרזתה של ישראל כבעלת משטר הגנה על נתונים הולם על פי דרישות הדירקטיבה האירופאית להגנת הפרטיות 95/46 EC.

דייויד הופמן

דייויד הופמן הוא פרופסור משפחת סטיד למדיניות אבטחת סייבר בבית הספר למדיניות ציבורית בסנפורד באוניברסיטת דיוק.

הופמן משמש כיום כיושב ראש הפאנל לחירויות אזרח ופרטיות של הוועדה המייעצת למנהל הסוכנות לביטחון לאומי האמריקאי. הוא גם יו"ר מועצת המנהלים של המרכז למדיניות ומשפט אבטחת סייבר ומכהן בוועדה המייעצת לפורום לעתיד הפרטיות וחברת Mine. הופמן גם ייסד ומכהן כיו״ר מרכז חקר הפרטיות, המדגיש ומטפח מחקר אקדמי בנושא אבטחת סייבר ופרטיות, במשולש המחקר בצפון קרוליינה.

הופמן כיהן בעבר כיועץ משפטי ומנהל בכיר למדיניות דאטה בחברת אינטל. הופמן כיהן בעבר בוועדה המייעצת לפרטיות ולשלמות נתונים של המחלקה לביטחון פנים ובוועד המנהל של הברית הלאומית לאבטחת סייבר. הוא כיהן גם בוועדת הגישה והביטחון המקוונת של ועדת הסחר הפדרלית של ארה"ב, במרכז ללימודי אבטחה בתחום הסייבר למחקרים אסטרטגיים ובינלאומיים, בוועדת ההיגוי של BBBOnline, בוועד המנהל של TRUSTe ובוועד האיגוד הבינלאומי של אנשי מקצוע בתחום הפרטיות. הוא מחבר מאמרים ומאמרים רבים בנושא אבטחת סייבר ופרטיות והעיד בפני הקונגרס בנושאים אלה. להופמן יש JD מבית הספר למשפטים דיוק, שם היה חבר בכתב העת דיוק למשפטים. הוא קיבל AB ממכללת המילטון.

הילה הובש

הילה הובש מובילה את הייעוץ המשפטי, קשרי הממשל, אחריות חברתית ופילנתרופיה במיקרוסופט ישראל. היא בעלת ניסיון רב כיועצת משפטית ומזכירת חברה בתעשיית ההיי-טק והשקעות ההון סיכון.

Skip to content